About me.. ik ren lachend door..

Hoi.. Mijn naam is Berry en ik ben verslaafd aan hardlopen. Misschien ben ik nog wel erger verslaafd aan schrijven. Sinds kort heb ik een manier gevonden om ze te combineren. Nu heb ik dubbel pret voor de prijs van 1. Ik merk dat ik tijdens het hardlopen ideen krijg voor het blog en andersom tijdens het schrijven ook leuke ideen krijg voor het lopen. En zo hou ik me lekker bezig.

Ik loop sinds 2010. Ik ging trainen voor de acht van apeldoorn. Ik vond dat al heel wat en dat was het ook. En ach.. als je 8 kunt lopen, waarom dan niet 10 km? Zo ging ik van 10 naar 12.. op naar de 15 van de 7 heuvelenloop. Zo’n halve marathon is daarna zeker een leuke uitdaging en als je eenmaal in staat bent om zo’n halve fatsoenlijk uit te lopen.. dan ga je langzaam maar zeker denken aan een hele marathon. Mijn eerste marathon was een bijzondere ervaring. Vandaag is er weer een nieuwe dag en kan er weer van alles gebeuren..

Ik loop volgens de Chi Running of Natural Running methodieken. Dat betekent voor mij dat ik loop voor de fun op een zo ontspannen mogelijke manier. Zonder het gebruik van extreem veel lichamelijke kracht. Ik maak wel gebruik van de zwaartekracht. Soms doe ik wel eens een poging om bepaalde aspecten uit te leggen. Nu even niet…

Schrijven is mijn tweede passie. Ik wilde heel graag schrijver worden totdat ik me, na 4 jaar bijna dagelijks bijwerken van dagboeken, realiseerde dat ik gewoon een schrijver ben. Sinds kort wil ik mijn bescheiden creaties delen. Ik zie het als een mooi experiment waarbij ik steeds meer en in steeds grotere groepen publiceer. Ik deel mijn blog vooral op facebook en nu ook op looptijden.nl. Ik geniet van de aantallen views en de leuke reacties. Maar ik geniet vooral van het op een zo luchtige mogelijke manier schrijven over mijn hardloop ervaringen.

Als jullie net zo veel genieten van mijn schrijfsels, als ik met het schrijven ervan dan zijn we allebei goed bezig. Veel plezier!

Berry

Advertenties

7 gedachten over “About me.. ik ren lachend door..

  1. het beoefenen van schrijven en architectuur worden als een van de meest veelzijdige talenten gezien. er is een groot invoelingsvermogen voor nodig op velerlei gebied, om tot de juiste resultaten te komen. dus als je een passievolle sporter bent en een gewone schrijver wil zijn, ben je goed op weg. lijkt mij.

  2. ik ben geen schrijver, heb dus ook geen groot invoelingsvermogen, die een schrijver wel bezit omdat hij anders niet zou schrijven.dus over de passie kan hij kort zijn, dat is reeds een van zijn talenten. het beoefenen van sport kan hij doen hoe hij dat wil. doe het eens gewoon. ter afwisseling.

  3. alvorens het tromgeschal in volle hevigheid uit barst, een kleine noot. de multi-talenten zoals de schrijver en de architect ook wel genoemd worden zijn diegenen die dit beroepsmatig uitoefenen. rest dan nu nog de vraag. waar sta ik. ben ik een : zouwelwillenmaarikheb eigenlijkgeentijd, of ikbeneenzeergedrevenhobbyistendaarblijfthetbij, of ikvoeleenongelooflijkedranginmijen hetkomternietuit, of ikheb hetaltijdgewetenmaarikdoeernietsmee, of mijntijdkomtnogwel, of ikdoewatikkanenmeerishetniet of ikvindmijnwerknetzobelangrijkenikdeheternaast. daaraan zou het eerder genoemde talent eerlijkerwijs aangerelateerd moeten worden.

  4. ow, stond vandaaghebikerontzettendzininenmorgenisweereennieuwedag er niet bij?
    stomvergetenzekerendatvooreengieperwatstajedantedoeneigenlijkelkemorgen
    en ga door talentje, je schrijft heel veelzijdig over een zelfde onderwerp.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s